Piatra Neamţ: Prima ediţie a Festivalului de Muzică și Poezie „Turn Folk” Piatra Neamţ: Prima ediţie a Festivalului de Muzică și Poezie „Turn Folk”
21-22 martie 2019 – Cinema Mon Amour Piatra-Neamţ, în fiecare seară de la orele 17.30. Intrarea este liberă. TURN FOLK PIATRA-NEAMȚ este gândit ca... Piatra Neamţ: Prima ediţie a Festivalului de Muzică și Poezie „Turn Folk”

21-22 martie 2019 – Cinema Mon Amour Piatra-Neamţ, în fiecare seară de la orele 17.30. Intrarea este liberă.

TURN FOLK PIATRA-NEAMȚ este gândit ca un proiect inedit pentru acest gen muzical din România, pentru că va aduce pe aceeași scenă, diferite generații de muzicieni, respectiv echipe formate din artiști consacrați ai genului, în calitate de îndrumători și profesori și tineri artiști, câștigători ai altor festivaluri de muzică folk.

„Ideea a venit anul trecut, în momentul în care am organizat o seară de folk în cadrul Zilelor Oraşului. Am retrăit atunci, cu toţii, emoţia reîntâlnirii cu Cenaclul Flacăra”,  a declarat primarul Dragoş Chitic, într-o conferinţă de presă dedicată evenimentului.

Cătălin Stepa, Adrian Mărgineanu, Ştefania Iacob, Walter Ghicolescu şi Sorin Poclitaru, sunt câţiva dintre interpreţii prezenţi la festival, alături de pietreanul Adi Beznă.

Viaţa Nemţeană