Piatra Neamţ: pe 30 noiembrie se aprind luminile de Crăciun! Piatra Neamţ: pe 30 noiembrie se aprind luminile de Crăciun!
În seara de Sf. Andrei, se vor aprinde în Piatra Neamţ luminile de Crăciun, a anunţat primarul municipiului, Dragoş Chitic. „Sunt o serie de... Piatra Neamţ: pe 30 noiembrie se aprind luminile de Crăciun!

În seara de Sf. Andrei, se vor aprinde în Piatra Neamţ luminile de Crăciun, a anunţat primarul municipiului, Dragoş Chitic.

„Sunt o serie de acţiuni şi evenimente pe care le pregătim la Piatra Neamţ, astfel încât pietrenii să se bucure de sărbătorile de iarnă. Patinoarul este deja amplasat, în curs de pregătire şi va funcţiona începând de la 1 decembrie până la 15 februarie, iluminatul ornamental va fi pornit sâmbătă, 30 noiembrie.

Începând cu 13 decembrie se va deschide Târgul de Crăciun la Curtea Domnească – spectacole, distracţie, Caravana lui Moş Crăciun, respectiv spectacolul de Revelion cu focul de artificii sunt elemente care vor marca luna decembrie la Piatra Neamţ şi în acest an”, a spus Dragoş Chitic.

Viaţa Nemţeană