Piatra Neamţ o sărbătoreşte astăzi pe Draga Olteanu Matei Piatra Neamţ o sărbătoreşte astăzi pe Draga Olteanu Matei
Eveniment excepţional în această seară, la Cinematograful Dacia din Piatra Neamţ. Minunata doamnă a scenei şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, va fi sărbătorită... Piatra Neamţ o sărbătoreşte astăzi pe Draga Olteanu Matei

Eveniment excepţional în această seară, la Cinematograful Dacia din Piatra Neamţ. Minunata doamnă a scenei şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, va fi sărbătorită la împlinirea celor 82 de ani de viaţă, de către nemţeni. O foarte mică mulţumire pentru artista care ne-a bucurat inimile decenii de-a rândul.

Un nou eveniment, marca Gala Ambasadorilor Nemțeni! Pentru iubitorii de film și teatru, pentru admiratorii artiștilor români, pentru cei care o iubesc pe Draga Olteanu Matei, pe 24 octombrie, începând cu ora 18:00, organizăm o întâlnire specială, la Cinematograful Dacia, din Piatra Neamț! 
Personajul principal al evenimentului, organizat în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni, va fi Draga Olteanu Matei, cea pe care o vom sărbători la zi de naștere și felicita pentru întreaga activitate artistică. Alături ne vor fi invitații ei speciali, actori de anvergură ai scenei românești. 
Consiliul Județean Neamț organizează această seară specială prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, în parteneriat cu Asociația Cinecultura și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Uniunii Cineaștilor din România și DACIN SARA. (Consiliul Judeţean Neamţ)

Viaţa Nemţeană