Piatra Neamţ: Mână criminală la incendiul de azi dimineaţa. Tatăl şi-a înjunghiat fiul şi soacra, apoi le-au dat foc Piatra Neamţ: Mână criminală la incendiul de azi dimineaţa. Tatăl şi-a înjunghiat fiul şi soacra, apoi le-au dat foc
Incendiul de azi dimineaţă, de pe strada Blanduziei, din Piatra Neamţ, are în spate o regie criminală, al cărei autor este un bărbat de... Piatra Neamţ: Mână criminală la incendiul de azi dimineaţa. Tatăl şi-a înjunghiat fiul şi soacra, apoi le-au dat foc

Incendiul de azi dimineaţă, de pe strada Blanduziei, din Piatra Neamţ, are în spate o regie criminală, al cărei autor este un bărbat de 60 de ani.

Pe fondul unor mai vechi conflicte între un bărbat şi soacra sa, acutizate pe fond de alcool, bărbatul a şi-a ucis copilul şi soacra, prin înjunghiere, apoi a dat foc la casă. Soţia sa este plecată în Italia.

Băiatul avea 16 ani. Moartea sa fulgerătoare a întristat nu doar prietenii şi apropiaţii, ci o întreagă comunitate din Piatra Neamţ. 

Talentat, bun, cuminte, Floris P. era elev în clasa a X-a la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamț. Cânta la saxofon şi participa la evenimente sociale.

Asociaţia „Născută Înger”, la care Florin era voluntar, a postat pe pagina sa de facebook: 

Asociatia Nascuta Inger si Voluntarii Ingerilor sunt profund indurerati de moartea fulgeratoare a unui voluntar!Ingerii isi iau zborul la cer repede.Acum va canta in corul ingerilor lui Dumnezeu si ne va sustine de acolo,de sus!Floris a plecat la cer azi dimineata,suntem profund indurerati,socati,la 16 ani si-a luat zborul catre o lume mai buna!Zbor lin VOLUNTAR al INGERILOR!Ai cantat sa salvezi vieți iar viata ta nu a putut sa o salveze nimeni.

 

Viaţa Nemţeană