Cea de a 10 ediţie a Cupei KYM STAR la tenis, care se va desfăşura la Clubul de Tenis Kym Star, str. Verii 49,...

Cea de a 10 ediţie a Cupei KYM STAR la tenis, care se va desfăşura la Clubul de Tenis Kym Star, str. Verii 49, îl are ca invitat pe marele tenismen Ilie Năstase. Sportivul va să rămâne în judeţul Neamţ circa 3 zile, vineri seara, sâmbătă şi duminică.

Organizatorii (dl. Cristi Moroi) ne-au declarat că vineri are loc şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi a meciurilor.

Competiţia va începe sâmbătă, 29 iunie, la orele 11, când va avea loc festivitatea de deschidere. Cupa Kym Star a luat fiinţă odată cu înfiinţarea clubului de tenis, în urmă cu 10 ani „mai ales că toţi angajaţii sunt pasionaţi de tenis”, spune Cristi Moroi.

Şi tot de aici, de la Kym Star, a aplecat şi Cristina Moroi, jucătoare – antrenoare de tenis  în Franţa (foto).

La competiţie participă 80 de copii din toată ţara, pentru categoriile de vârstă 10,12, 14, 18 ani, băieţi şi fete. Arbitrul vine cadrul Federaţiei Române de Tenis. Se vor acorda premii, cupe, diplome.

Şcoală de tenis

„Este vorba de 5 zile de tenis. Organizatorii, KYM Star, se ocupă de organizarea turneului. Clubul Kym Star are o şcoală de tenis, în care copiii se antrenează, în baza de pe strada Verii, în fiecare anotimp, inclusiv iarna, când terenul va fi acoperit. Circa 90 e mici sportivi sunt legitimaţi la clubul Kym Star. Copiii doritori pot veni, cu această ocazie, să înceapă şi cursurile de tenis în cadrul Clubului”, a precizat Cristi Moroi.

Viaţa Nemţeană