Piatra Neamţ: CMI Urban a început cosirea Piatra Neamţ: CMI Urban a început cosirea
Astăzi, primarul Dragoș Chitic împreună cu persoane care răspund de realizarea lucrărilor edilitare s-au deplasat pe teren pentru a verifica stadiul acestora și pentru... Piatra Neamţ: CMI Urban a început cosirea

Astăzi, primarul Dragoș Chitic împreună cu persoane care răspund de realizarea lucrărilor edilitare s-au deplasat pe teren pentru a verifica stadiul acestora și pentru a stabili programul de lucrări pentru perioada următoare.

Lucrările care se realizează în aceasta perioadă prin CMI Urban, sunt următoarele:

  • amenajări peisagistice, cosirea și întreținerea spațiilor verzi

„Este un program de lucrări edilitare foarte riguros stabilit la începutul acestui an pe care îl respectăm și îl actualizăm periodic, în funcție de elementele noi care apar în teren. Este o ușoară întârziere în privința cosirilor spațiilor verzi publice, cauzată de vremea ploioasă, și am cerut societății Urban să urgenteze cosirile, pentru a finaliza în cel mai scurt timp prima trecere. Am cerut, de asemenea, societății Urban să prezinte un program de cosiri pentru ca cetățenii să știe cand se va realiza această activitate în cartierul lor”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Programul primei etape de cosiri pe cartiere comunicat de CMI Urban este următorul:

  • Precista : 18-24 mai – finalizat
  • Centru: 25-31 mai – în lucru
  • Mărăței 1-9 iunie
  • Dărmănești  10-18 iunie.

Programul poate suferi modificări cauzate de vreme. Pe parcursul unui an se realizează trei cosiri în toate cartierele orașului.

Viaţa Nemţeană