Piatra Neamţ: Bravo, Olivia! Pietreanca, în Finala Vocea României Jr.! Piatra Neamţ: Bravo, Olivia! Pietreanca, în Finala Vocea României Jr.!
Olivia Alexandru, din Piatra-Neamț, a reușit vineri seara performanța să se califice în Finala Vocea României Jr. Eleva Clubului Viva Allegria a reușit astfel... Piatra Neamţ: Bravo, Olivia! Pietreanca, în Finala Vocea României Jr.!
Olivia Alexandru, din Piatra-Neamț, a reușit vineri seara performanța să se califice în Finala Vocea României Jr.
Eleva Clubului Viva Allegria a reușit astfel să obțină unul dintre cele 3 locuri râvnite de sutele de participanți din toată țara care s-au înscris la preselecții și apoi au trecut prin etapele eliminatorii ale show-ului.
Membră în echipa Inei, Olivia a impresionat prin vocea puternică și cu un timbru unic, dar și prin atitudine.
Emoționată de faptul că Ina a preferat-o să meargă cu ea în finala din 20 iulie, Olivia a declarat: „Dintre toți copiii talentați… Tu m-ai ales pe mine 💜💜💜Nu am cuvinte să-ți mulțumesc❤❤️Pot doar sa îți spun că TE IUBESC” 💗💗💗💕💕„.
Alina Apetrii, profesoara de canto a Oliviei a spus: „O felicit din toată inima pe Olivia pentru performanța obținută pentru ea, pentru Clubul Viva Allegria și, de ce nu, pentru municipiul Piatra-Neamț și județul Neamț. În spatele acestui succes se află foarte multă muncă și pasiune pentru muzică. Sunt mândră de ea și îi vom tine pumnii în marea finală”. 
În vârstă de 12 ani, Olivia a început cursurile de canto la Clubul Viva Allegria în anul 2015. Îi place muzica rock, a început să ia și lecții de chitară la Liceul de Artă, unde este elevă, dar nu exclude să aleagă o carieră de … avocat.

Viaţa Nemţeană