Piatra Neamţ: banii pentru luminile de Paşti şi alte evenimente merg la sănătate Piatra Neamţ: banii pentru luminile de Paşti şi alte evenimente merg la sănătate
Primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a anunţat astăzi că  fondurile alocate pentru Paşti şi pentru evenimente cultural artistice vor fi redirecţionate, în contextul... Piatra Neamţ: banii pentru luminile de Paşti şi alte evenimente merg la sănătate

Primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a anunţat astăzi că  fondurile alocate pentru Paşti şi pentru evenimente cultural artistice vor fi redirecţionate, în contextul epidemiei de coronavirus. Ni se pare o decizie corectă şi de bun simţ.

Dragoş Chitic: 

Dragi pietreni !
Am decis ca în acest an dificil pentru fiecare dintre noi, să renunțăm la beculețele luminoase de Paște și să redirecționăm fondurile bugetate în acest sens, către acțiuni umanitare, de luptă împotriva covid-19 și ajutorarea persoanelor afectate.
Deasemenea, sumele de bani care au fost alocate la începutul acestui an, în bugetul local, pentru festivaluri vor fi redirecționate pentru finanțarea unor acțiuni umanitare de sprijin a populației afectate și combaterea coronavirusului (achiziție măști, materiale dezinfectante, mănuși, teste, medicamente, echipamente de protectie, aparate de testare, sprijinire pesoane vârstnice etc).
Împreună vom reuși!
Multă sănătate tuturor!

Viaţa Nemţeană