Piatra Neamţ: 75 de viitori antreprenori din Moldova semnează contractele Startup Activator Piatra Neamţ: 75 de viitori antreprenori din Moldova semnează contractele Startup Activator
Vineri, 12.07.2019, începând cu ora 10:30, va avea loc la Piatra Neamț, în cadrul Hotelului Central (Piața Petrodava 1-3, Mun. Piatra Neamț, jud. Neamț)... Piatra Neamţ: 75 de viitori antreprenori din Moldova semnează contractele Startup Activator

Vineri, 12.07.2019, începând cu ora 10:30, va avea loc la Piatra Neamț, în cadrul Hotelului Central (Piața Petrodava 1-3, Mun. Piatra Neamț, jud. Neamț) evenimentul de semnare a contractelor de finantare cu 75 de viitori antreprenori din cele 6 județe ale regiunii Nord-Est.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Startup Activator, ce are ca scop încurajarea antreprenorialului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi non-agricole în zona urbană din regiunea Nord-Est. Mai multe informatii cu privire la proiect gasiti accesand link-ul urmator: https://startup-activator.ro/. Proiectul este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, fiind implementat de către CNIPMMR, în parteneriat cu ADR Nord-Est și CJ Neamț.

Valoare totală a subvențiilor pe care le vor primi firmele este de 12.000.000 lei, aproximativ 160.000 lei de firma. Domeniile de activitate sunt diverse: IT, producție, servicii de publicitate si design, servicii de arhitectura,  creație produse vestimentare, comerț on line, cabinete veterinare, cabinete de terapie prin muzica, etc.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.