Patru miniştri şi mai mulţi diplomaţi, pe 11 august, în Neamţ Patru miniştri şi mai mulţi diplomaţi, pe 11 august, în Neamţ
Judeţul Neamţ a fost selectat de către Guvernul României sa facă parte din cele trei judeţe pilot în care se va derula campania „Informare... Patru miniştri şi mai mulţi diplomaţi, pe 11 august, în Neamţ

Judeţul Neamţ a fost selectat de către Guvernul României sa facă parte din cele trei judeţe pilot în care se va derula campania „Informare acasă! Siguranţă în lume!”, informează Consiliul Judeţean Neamţ.

Astfel, pe 11 august, Neamţul va fi gazda reprezentanţilor ministerelor pentru Românii de Pretutindeni, ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe cât si pentru cei ai Corpului Diplomatic la București, îndeosebi ambasadori care provin din țări în care sunt comunități semnificative de români, precum Italia, Spania, Marea Britanie, Germania și Franța.

Aceştia le vor oferi nemţenilor care doresc sa locuiască, să muncească şi să studieze în afara graniţelor ţării toate informaţiile asupra drepturilor pe care le au în țările membre UE, precum și asupra riscurilor la care se expun odată cu decizia de a munci în străinătate.

Viaţa Nemţeană