Patru femei şi un bărbat, victime într-un accident rutier la Girov Patru femei şi un bărbat, victime într-un accident rutier la Girov
Sâmbătă noaptea spre duminică, un nou accident rutier a avut loc în comuna Girov, sat Turtureşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, „În jurul... Patru femei şi un bărbat, victime într-un accident rutier la Girov

Sâmbătă noaptea spre duminică, un nou accident rutier a avut loc în comuna Girov, sat Turtureşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, „În jurul orei 00.50 am fost solicitați să intervenim la un accident în satul Turturești,  comuna Girov. Din informațiile primite se știa că două persoane ar fi încarcerate.

Ajunși la locul indicat pompierii au scos o persoană care era în interiorul autoturismului. La această misiune s-a  deplasat autospeciala pentru descarcerare,  o autospecială de stingere și autospeciala transport personal și victime multiple. Au fost și 2 echipaje de la SAJ.
În urma accidentului au rezultat 5 victime: 4 femei în vârstă de 52 ani, 18 ani, 28 ani, 25 ani și o persoană despre care nu avem ( ISU) date”.

Viaţa Nemţeană