Părinţii s-au certat, fata a fugit de-acasă Părinţii s-au certat, fata a fugit de-acasă
O familie din Vânători Neamţ a alertat sâmbătă seara Poliţia, după ora 10, când au văzut că fetiţa lor de 11 ani nu s-a... Părinţii s-au certat, fata a fugit de-acasă

O familie din Vânători Neamţ a alertat sâmbătă seara Poliţia, după ora 10, când au văzut că fetiţa lor de 11 ani nu s-a mai întors acasă, după 5 ore de absenţă. Potrivit informării făcută de IPJ Neamţ, „în seara zilei de 31.03.2018, în jurul orei 22.31, polițiștii Postului de Poliție Vânători Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că o minoră în vârstă de 11 ani, din localitate a plecat de la domiciliu în jurul orei 17.00 și nu s-a mai întors.

În baza sesizării, s-au constituit echipe operative de căutare din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Târgu Neamţ și Serviciului de Investigații Criminale Neamț, care au început căutările în zona limitrofă locuinţei, iar în jurul orei 02.30 minora a fost identificată într-o casă nelocuită de pe str. Ştefan cel Mare din localitatea Vânători”.

Polițiștii au stabilit faptul că  minora a plecat de la domiciliu în urma unei discuţii contradictorii cu părinții, totodată reieșind că aceasta nu a mai fost plecată de la domiciliu.

Minora a fost prezentată la Spitalul Târgu Neamţ, unde a fost examinată şi s-a stabilit că aceasta nu prezintă urme de agresiune, ulterior fiind încredințată familiei.

Viaţa Nemţeană