Părea imposibil, dar se face: Drumul Piatra Neamţ-Bicaz, în plină asfaltare. Arsene: „În două-trei săptămâni va fi gata!” Părea imposibil, dar se face: Drumul Piatra Neamţ-Bicaz, în plină asfaltare. Arsene: „În două-trei săptămâni va fi gata!”
Prima asfaltare în 30 de ani pe drumul Piatra Neamţ-Bicaz, realizată de Consiliul Judeţean Neamţ, are loc zilele acestea, după lungi amânări. Ionel Arsene,... Părea imposibil, dar se face: Drumul Piatra Neamţ-Bicaz, în plină asfaltare. Arsene: „În două-trei săptămâni va fi gata!”

Prima asfaltare în 30 de ani pe drumul Piatra Neamţ-Bicaz, realizată de Consiliul Judeţean Neamţ, are loc zilele acestea, după lungi amânări.

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului JUdeţean Neamţ a declarat că „Dacă vremea va ține cu noi, în două-trei săptămâni va fi gata. Am fost astăzi (miercuri, nn) în teren, să verific cum se lucrează și m-am bucurat să văd că treaba merge bine! 
Știu că acum se circulă greu, dar le cer șoferilor încă un pic de răbdare. Vă asigur că urmăresc cu maximă atenție desfășurarea lucrărilor. Nu vreau să fie treabă „de mântuială”. Până acum, în ultimii 30 de ani, s-a tot peticit, s-a tot „tratat”. Acum va fi un drum modernizat așa cum trebuie.

Este o porțiune rutieră extrem de importantă pentru nemțenii care locuiesc în zonă, dar și pentru turiști – știm cu toții că duce spre lacul de acumulare Izvorul Muntelui și Cheile Bicazului. Va fi o încântare să circulăm civilizat și abia aștept și eu acel moment!”.

Artera Piatra Neamţ-Bicaz este una dintre cele mai circulate: face legătura spre Suceava, Harghita şi mai departe spre vestul ţării.

Viaţa Nemţeană