Pagube mari în incendiul de la Brusturi Pagube mari în incendiul de la Brusturi
În urma inceniului de la Brusturi au ars adăpostul de animale cu suprafața de aproximativ 150 metri pătrați, depozitul de furaje cu suprafața de... Pagube mari în incendiul de la Brusturi

În urma inceniului de la Brusturi au ars adăpostul de animale cu suprafața de aproximativ 150 metri pătrați, depozitul de furaje cu suprafața de cca. 70 metri pătrați, 3 tone de fân și cca. 500 kg porumb știuleți.                              SVSU Brusturi a sprijinit forțele profesioniste, în operațiunile de stingere, cu patru voluntari.                                            În urma acestui incendiu au rezultat 3 animale mari, decedate, fiind salvate 2 animale mari și 180 de animale mici.                       Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric defect”.

Miercuri, la orele 14,00, a izbucnit un incendiu la fânarie, saivan animale com Brusturi, sat Poiana. La locul evenimentului se-au  deplasat, iniţial, doi ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Detașametului de pompieri Târgu Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ulterior, s-a mai deplasat o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamț.

Viaţa Nemţeană