Orban către liberalii nemţeni: pacea fie cu voi! Orban către liberalii nemţeni: pacea fie cu voi!
Ludovic Orban, peşedintele PNL Neamţ, a declarat, în cadrul  conferinţei de presă de la Piatra Neamţ, că îşi doreşte o organizaţie judeţeană care să... Orban către liberalii nemţeni: pacea fie cu voi!

Ludovic Orban, peşedintele PNL Neamţ, a declarat, în cadrul  conferinţei de presă de la Piatra Neamţ, că îşi doreşte o organizaţie judeţeană care să se organizeze în aşa fel încât să poată câştiga viitoarele alegeri.

Declaraţia este răspunsul dat pe subiectul gravelor neînţelegeri dintre conducerile PNL Piatra Neamţ şi PNL Neamţ, care au dus la începutul anului la dizolvarea organizaţiei de la Piatra Neamţ şi apoi la revocarea deciziei prin care s-a făcut această dizolvare: „Să îngropaţi securea războiului, a spus Ludovic Orban. Am dat un apel de pace, de unitate, de acţiune concertată pentru obiectivul câştigarea alegerilor: prezidenţiale, locale şi parlamentare, şi pentru un rezultat bun euro-parlamentare. Şi aşa PNL e înconjurat de foarte mulţi adversari, nu cred că între noi mai are rost să fie dispute. Sunt convins că toate neînţelegirile şi nemulţumirile reciproce, vor fi rezolvate prin comunicare şi organizare”, a adăugat liderul PNL.

Viaţa Nemţeană