Oniceni: bărbat rănit într-un incendiu Oniceni: bărbat rănit într-un incendiu
Un bărbat de 87 de ani a fost surprins de incendiu în propria sa gospodărie la Oniceni-Neamţ, suferind arsuri la nivelul feţei şi mâinilor,... Oniceni: bărbat rănit într-un incendiu
Un bărbat de 87 de ani a fost surprins de incendiu în propria sa gospodărie la Oniceni-Neamţ, suferind arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, informează ISU Neamţ. Bărbatul a primit îngrijiri de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.
În urma unui apel la 112 din jurul orei 08.40, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodarească în localitatea Mărmureni, comuna Oniceni.
La locul indicat s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Oniceni cu autospeciala din dotare și două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere de la Detașamentul Roman.
La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești (magazie) și la acoperișul locuinței (situată la un metru distanță de anexă).
Incendiul a fost localizat și lichidat.
Au ars:  anexa gospodarească pe o suprafață de aproximativ 10 mp cu bunurile materiale din interior și 50 mp din acoperișul locuinței.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric (conducător electric cu izolație deteriorată).

Viaţa Nemţeană