Obreja: indemnizaţii prea mari pentru membri CA la Publiserv Obreja: indemnizaţii prea mari pentru membri CA la Publiserv
Consilierul local Mihai Obreja, membru în AGA Publiserv, consideră că indemnizaţiile membrilor Consiliului de Administraţie de la Publiserv sunt prea mari, în fapt, cele... Obreja: indemnizaţii prea mari pentru membri CA la Publiserv

Consilierul local Mihai Obreja, membru în AGA Publiserv, consideră că indemnizaţiile membrilor Consiliului de Administraţie de la Publiserv sunt prea mari, în fapt, cele mai mari de la vreo societate al cărei acţionariat unic este Consiliul Local Piatra Neamţ.

Pentru efortul de a lua o decizie corectă privind mersul bun al societăţii, un membru C.A. câştigă 1200 lei pe şedinţă.

Mi se pare, personal, prea mult. Poate ţin şi prea mult la banul public, pentru că am lucrat în instituţii publice. De exemplu, indemnizaţia unui consilier local, a precizat Obreja, făcând comparaţie cu indemnizaţia sa de consilier, este de 10 la sută din salariul primarului, deci, nu depăşeşte 1000 de lei. Nemaivorbind de faptul că, pe lângă cei 1200, societatea mai plăteşte şi dările la stat. Sunt nişte calcule aici, când vorbeşti de banul public, trebuie să fi atent”, a spus Mihai Obreja. 

Consiliul de Administraţie al SC Publiserv SA va fi înlocuit. Deocamdată, din acesta fac parte Vasile Popescu, fost viceprimar şi consilier local, acum mâna dreaptă a primarului Dragoş Chitic; Ruxandra Bosovici, consilier juridic la CMI Urban; Gheorghe Diaconu, fost secretar „plin” al PNL Neamţ, Irina Ţepeş Greuruş şi Ioan Damian.  

 

Viaţa Nemţeană