O ţigară a făcut prăpăd la Horia O ţigară a făcut prăpăd la Horia
In jurul orei 03:55, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje,... O ţigară a făcut prăpăd la Horia

In jurul orei 03:55, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje, în localitatea Cotu Vameș comuna Horia. La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta la un depozit de furaje propagându-se la două anexe gospodăreşti, existând posibilitatea extinderii și la locuințe. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars:- depozitul de furaje construit din lemn cu suprafața de 20 mp și o tonă de plante furajere; – bunuri materiale din interiorul  celor două anexe (6 mp lemn, o tonă de grâu,  bicicletă,  scuter și altele). Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise.Nu au fost victime.

Viaţa Nemţeană