Noroc chior: a pierdut banii şi i-a găsit Poliţia Noroc chior: a pierdut banii şi i-a găsit Poliţia
Vineri, la sediul Poliţiei Tîrgu Neamţ s-a prezentat o femeie din Petricani, care a declarat că în data de 12 aprilie a.c., fratele ei... Noroc chior: a pierdut banii şi i-a găsit Poliţia

Vineri, la sediul Poliţiei Tîrgu Neamţ s-a prezentat o femeie din Petricani, care a declarat că în data de 12 aprilie a.c., fratele ei a pierdut în zona unei tipografii de pe raza orașului Tîrgu Neamt, suma de 1595 lei provenită din schimbul valutar a 300 de lire, informează Biroul de presă al Poliţiei Neamţ.

Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Tîrgu Neamț (plecat la muncă în Anglia),  care a confirmat şi a consimţit ca suma de bani să-i fie predată surorii sale.

În fapt, în dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., o patrulă de ordine şi siguranţă publică formată din agenţii de poliţie Roşca Mihai şi Ancuţa Mihai, ambii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ, a găsit pe partea carosabilă suma de bani.

Aceasta a fost depusă la ofițerul de serviciu al Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ, unde deţinătorul era așteptat pentru a i se înmâna.

Viaţa Nemţeană