Nistor Stejărel, cu pieptul deschis în faţa fostului şef de la Securitate Nistor Stejărel, cu pieptul deschis în faţa fostului şef de la Securitate
Nistor Stejărel este numirea pe care a făcut-o Vadim în fruntea PRM Neamţ. Este o numire surpriză (despre care Badea spune că este şi... Nistor Stejărel, cu pieptul deschis în faţa fostului şef de la Securitate

Nistor Stejărel este numirea pe care a făcut-o Vadim în fruntea PRM Neamţ. Este o numire surpriză (despre care Badea spune că este şi nulă), dar care nu a fost prima opţiune a lui Vadim Tudor. Înaintea sau au mai fost chemaţi la Bucureşti doi foşti politicieni locali cărora Vadim ar fi vrut să le dea organizaţia. Unul dintre el s-a consultat cu „cine trebuie” şi a refuzat, în urma unor promisiuni mai realiste. A refuzat, dar stă în umbră şi dă sfaturi.
„Şi eu am fost chemat la Bucureşti, de conducerea partidului şi am fost întrebat dacă vreau să preiau organizaţia PRM Neamţ. Le-am spus că da şi m-am gîndit că am capacitatea să arăt că pot să fac treabă bună”, spus Nistor Stejărel, care este membru PRM de mai bine de o săptămînă.
În ce priveşte confruntarea cu Dumitru Badea, întrebat cum se luptă cu un fost şef de Securitate, Stejărel a început să rîdă: „Cu pieptul deschis! Eu nu am avut relaţii nici cu Securitatea, nici cu SRI iar pe domnul Badea îl respect, a fost chestor al Senatului României, a fost vicepreşedinte, nu am nimic cu dînsul”.
În paralel cu numirea de la Neamţ, Vadim a mai făcut numiri şi în alte judeţe ale Moldovei, la sfatul, zice-se, unui politician din Neamţ.

Viaţa Nemţeană