Nici trecerea de pietoni nu mai e sigură: femeie accidentată în timp ce traversa regulamentar! Nici trecerea de pietoni nu mai e sigură: femeie accidentată în timp ce traversa regulamentar!
Azi-dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe o stradă din... Nici trecerea de pietoni nu mai e sigură: femeie accidentată în timp ce traversa regulamentar!

Azi-dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe o stradă din Piatra Neamț, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din localitatea Săvinești, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din direcția Târgu Neamţ – Piatra Neamţ, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei, de 34 de ani, din Piatra Neamț, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. În urma impactului victima a suferit leziuni, fapt pentru care a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Față de tânăr, polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Viaţa Nemţeană