Nebunia de primăvară te duce la Poliţie Nebunia de primăvară te duce la Poliţie
La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Roman au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, față de un bărbat de... Nebunia de primăvară te duce la Poliţie

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Roman au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, față de un bărbat de 58 de ani, din Bahna, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Acesta s-a gândit, la două săptămâni de la 1 Martie, să fure mărţişoare. În ton cu delicata sa alegere, a şterpelit şi nişte parfum.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul ar fi sustras mai multe mărţişoare dintr-un complex comercial. De asemenea, la data de 9 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de personalul unui alt magazin despre faptul că bărbatul ar fi sustras două parfumuri, realtează un comunicat al IPJ Neamţ

Ieri, 14 martie, bărbatul a fost introdus de polițiști în arestul I.P.J. Neamț. În urma prezentării acestuia Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Viaţa Nemţeană