Neamţ: vicepreşedintele CJ Ion Asaftei donează jumătate din indemnizaţie Spitalului. Pe toată durata pandemiei Neamţ: vicepreşedintele CJ Ion Asaftei donează jumătate din indemnizaţie Spitalului. Pe toată durata pandemiei
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, va dona jumătate din indemnizaţie Spitalului Judeţean Neamţ. „Cu modestie și responsabilitate, am afirmat public că donez jumătate... Neamţ: vicepreşedintele CJ Ion Asaftei donează jumătate din indemnizaţie Spitalului. Pe toată durata pandemiei

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, va dona jumătate din indemnizaţie Spitalului Judeţean Neamţ.

„Cu modestie și responsabilitate, am afirmat public că donez jumătate din indemnizația de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, pe toată perioada pandemiei, către Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. Unitatea medicală trebuie să folosească banii exclusiv pentru susținerea eforturilor de tratare a cazurilor COVID-19, pentru procurarea de medicamente, aparatură medicală și echipamente medicale/de protecție specifice”.

Asaftei (preşedinte ALDE Neamţ) s-a delimitat în acest demers şi de funcţia politică şi de cea deţinută la Consiliul Judeţean, motivat de situaţia critică prin care trece România şi Neamţul, în particular:

„Am făcut-o ca om, ca român ce-și iubește țara și neamul.
E nevoie de noi toți! E nevoie de efortul tuturor! Trecem prin momente cumplite! Apar pe rețelele de socializare fel de fel de provocări de o natură sau alta…Cred că este timpul ca rețelele de socializare să fie folosite din ce în ce mai mult în scop umanitar…A depăși această criză rămîne condiția esențială pentru păstrarea darului dumnezeiesc, numit VIAȚĂ ! Iată de ce lansez o ALTFEL de provocare ,la nivel național, una care va răspunde prin consecințe scopului nobil pe care ni l-am propus : depășirea clipelor dramatice pe care le trăim datorită acestui virus!”

PROVOCARE:

„Deci, pe scurt, lansez următoarea provocare-rugăminte :
Parlamentari, europarlamentari, demnitari, înalți funcționari publici și toți cei care lucrați în administrația publică ,faceți efortul de conștiință și demnitate umană să donați în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, jumătate din indemnizațiile /salariile dumneavoastră ,către spitale și alte instituții angrenate în efortul colosal de combatere a coronavirusului. Așa să ne ajute Dumnezeu !”

Viaţa Nemţeană