Vânt puternic în Neamţ (Cod portocaliu) în urma căruia duminică seara,  la ora 22.00 localitățile Dreptu, Galu, Frumosu, Pârâul Fagului, Săvinești, Frumosu, Popești erau...
Vânt puternic în Neamţ (Cod portocaliu) în urma căruia duminică seara,  la ora 22.00 localitățile Dreptu, Galu, Frumosu, Pârâul Fagului, Săvinești, Frumosu, Popești erau afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 1500 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică. A fost remediată defecțiunea.
– la ora 06.00 localitățile Izvorul Alb și Călugareni au fost afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 176 de de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică.
– la ora 08.00 localitățile Izvorul Alb, Cazaci, Brateș, Călugareni și Schitu Tarcău sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 1020 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică.
Se lucrează pentru remedierea situației.
 În urma unui apel la 112 din jurul orei 04.57, pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au intervenit pentru îndepărtarea a trei stâlpi de telefonie căzuți pe carosabil, pe DJ 156A, în localitatea Dumbrava Deal.(Sursa informaţii: ISU Neamţ; sursa foto; Banatul Azi)

Viaţa Nemţeană