Neamţ: Simion Stâncel, un director pe placul doamnei prefect Neamţ: Simion Stâncel, un director pe placul doamnei prefect
Directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ a fost felicitat din plin de prefectul de Neamţ, Daniela Soroceanu, atât ca profesionist, cât şi... Neamţ: Simion Stâncel, un director pe placul doamnei prefect

Directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ a fost felicitat din plin de prefectul de Neamţ, Daniela Soroceanu, atât ca profesionist, cât şi pentru „calitatea sa umană”.

Oportunitatea a venit luni, la conferinţa de presă a celor două instituţii când s-a prezentat prima etapă din Programul naţional de cadastrare gratuită a localităţilor.

Vreau să-l felicit pe domn director Simion Stâncel pentru întreaga activitate depusă, să-i mulţumesc pentru sprijinul acordat la Iaşi, unde am participat la întâlnirea cu cei din comuna Ioan Niculce, în care am rezolvat o problemă care durează de peste 20 de ani, la Doljeşti. Vor urma comunele  Gherăieşti, Săbăoani şi Timişeşti. Îl felicit ca profesionist şi îl felicit pentru calitatea sa umană în toate discuţiile pe care le-a purtat acolo”, a spus prefectul de Neamţ.

Cu atâtea calităţi, nici nu ne mai mirăm cum a rezistat Simion Stâncel în funcţia de director al Oficiului de Cadastru Neamţ, tuturor regimurilor politice care s-au succedat, indiferent de culoarea lor politică. 

Viaţa Nemţeană