Neamţ: Sâmbătă cu două accidente majore Neamţ: Sâmbătă cu două accidente majore
În jurul orei 13:11, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane peste care a căzut un... Neamţ: Sâmbătă cu două accidente majore

În jurul orei 13:11, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane peste care a căzut un copac în pădurea din localitatea Boboiești, comuna Pipirig. La locul solicitării s-au deplasat pompierii de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului cu un autoturism de serviciu și o targă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț. Pompierii au coborât pe targă un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu fractura deschisă la un membru inferior.La locul evenimentului a fost solicitată o ambulanță de la SAJ.   La această misiune au participat și un echipaj de la Salvamont și voluntari din cadrul SVSU Pipirig.

******

Prin apel la 112, în jurul orei 13:55 pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe E 85, pe raza comunei Horia. Pompierii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM. În urma accidentului rutier produs între trei autoturisme a rezultat o victimă, o femeie de 65 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  după care a fost transportată la CPU Roman. Militarii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. (ISU Neamţ)

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.