Neamţ: programul şi ofertele farmaciilor Neamţ: programul şi ofertele farmaciilor
Într-o întâlnire care a avut loc la Prefectura Neamţ, preşedinta Colegiului Farmaciștilor , Ana Maria Stejar, a declarat: „Farmaciile sunt în program normal de... Neamţ: programul şi ofertele farmaciilor

Într-o întâlnire care a avut loc la Prefectura Neamţ, preşedinta Colegiului Farmaciștilor , Ana Maria Stejar, a declarat:

„Farmaciile sunt în program normal de lucru și au stocuri suficiente, atât pentru cazuistica generală, pentru eliberarea rețetelor”.

Despre marea criză a materialelor de prevenire, scumpirea sau inexistenţa acestora, Ana Maria Stejar a adăugat: „În același timp, se fac eforturi pentru a se asigura stocuri de măști, dezinfectanți și ale materiale de igienă”, informează un comunicat de presă al Prefecturii Neamţ.

La întâlnire au mai fost prezenţi: prefectul George Lazăr,  dr. Iosif Köszeghi  – preşedintele Colegiului Medicilor din Neamț, Puiu Sârbu – președintele Ordinul Asistenților Medicali Neamț.

S-au făcut  asigurări că personalul medical este în prima linie în această perioadă și oferă suport medical, dar:

Să nu uităm că personalul medical e format tot din oameni! Bătălia este grea pentru toți factorii implicați, atât pentru profesioniștii din sistemul medical, cât și pentru cetățeni. 

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.