Neamţ: PMP nu vrea alegeri anticipate; Mişcarea Populară nu va vota alături de liberali acest proiect Neamţ: PMP nu vrea alegeri anticipate; Mişcarea Populară nu va vota alături de liberali acest proiect
„Nu susținem alegerile anticipate!”, este declaraţia preşedintelui PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu, după decizia luată în acest weekend, în cadrul Consiliului Executiv Național al Partidului Mișcarea... Neamţ: PMP nu vrea alegeri anticipate; Mişcarea Populară nu va vota alături de liberali acest proiect

„Nu susținem alegerile anticipate!”, este declaraţia preşedintelui PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu, după decizia luată în acest weekend, în cadrul Consiliului Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară de la Parlamentul României unde a participat întreaga conducere a partidului.

Bogdan Gavrilescu:

„Pentru noi este mai important să păstrăm stabilitatea în țară în acest moment, de aceea NU vom susține alegerile anticipate.
PMP continuă să lupte pentru proiectele promovate și initiate, acelea de a fi organizate alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari sau eliminarea pensiilor speciale. De asemenea, tot parlamentarii PMP au propus renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice și alocarea banilor pentru dublarea alocațiilor copiilor.
PMP luptă pentru voi, luptă pentru România!”

PMP este partidul care votat Guvernul Orban 1 după căderea Cabinetului Dăncilă, şi care va vota probabil şi Orban 2, însă tema anticipatelor este prima cu care Mişcarea Populară nu este de acord în mod public. PNL Neamţ a anunţat, vineri, că partidul este pregătit să intre în alegeri anticipate fără probleme.

Aici:http://www.viatanemteana.info/cozmanciuc-pnl-neamt-alegeri-anticipate-fara-emotii/

Cozmanciuc (PNL Neamţ): Alegeri anticipate fără emoţii!

Viaţa Nemţeană