Neamţ: Patimile sinucigaşilor din Săptămâna Mare Neamţ: Patimile sinucigaşilor din Săptămâna Mare
Trei oameni din Neamţ au încercat să-şi ia viaţa într-o singură zi din această săptămână a patimilor, iar unul dintre ei, chiar a reuşit.... Neamţ: Patimile sinucigaşilor din Săptămâna Mare

Trei oameni din Neamţ au încercat să-şi ia viaţa într-o singură zi din această săptămână a patimilor, iar unul dintre ei, chiar a reuşit.

Secuieni, 2 aprilie 2018:  Familia a găsit în locuinţa proprie, pe tatăl lor, de 62 de ani, agăţat de sfoară. Se spânzurase.  Echipajul de salvare sosit la solicitare nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Trupul neînsufleţit a fost lăsat acasă, fiind ulterior preluat de maşina Serviciului de Medicină Legală Neamţ.

Piatra Neamţ, 2 aprilie, seara:  un bărbat de 50 de ani, din zona Mărăţei a fost preluat de un echipaj de salvare şi dus la spital după ce familia anunţase, la 112, că persoana în cauză înghiţise nişte pastille,pentru a-şi pune capăt vieţii.

Trifeşti. Un bărbat de 48 de ani, din satul Miron Costin, comuna Trifeşti, a înghiţit hipoclorit pentru a-şi pune capăt zilelor. Bărbatul are antecedente medicale: o proteză mecanică valvă aortică şi diabet zaharat de tip II, iar boala şi traiul greu l-au băgat în depresie.

La solicitarea familiei, pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi predat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

 

 

Viaţa Nemţeană