Neamţ: Patimile sinucigaşilor din Săptămâna Mare Neamţ: Patimile sinucigaşilor din Săptămâna Mare
Trei oameni din Neamţ au încercat să-şi ia viaţa într-o singură zi din această săptămână a patimilor, iar unul dintre ei, chiar a reuşit.... Neamţ: Patimile sinucigaşilor din Săptămâna Mare

Trei oameni din Neamţ au încercat să-şi ia viaţa într-o singură zi din această săptămână a patimilor, iar unul dintre ei, chiar a reuşit.

Secuieni, 2 aprilie 2018:  Familia a găsit în locuinţa proprie, pe tatăl lor, de 62 de ani, agăţat de sfoară. Se spânzurase.  Echipajul de salvare sosit la solicitare nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Trupul neînsufleţit a fost lăsat acasă, fiind ulterior preluat de maşina Serviciului de Medicină Legală Neamţ.

Piatra Neamţ, 2 aprilie, seara:  un bărbat de 50 de ani, din zona Mărăţei a fost preluat de un echipaj de salvare şi dus la spital după ce familia anunţase, la 112, că persoana în cauză înghiţise nişte pastille,pentru a-şi pune capăt vieţii.

Trifeşti. Un bărbat de 48 de ani, din satul Miron Costin, comuna Trifeşti, a înghiţit hipoclorit pentru a-şi pune capăt zilelor. Bărbatul are antecedente medicale: o proteză mecanică valvă aortică şi diabet zaharat de tip II, iar boala şi traiul greu l-au băgat în depresie.

La solicitarea familiei, pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi predat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

 

 

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.