Neamţ, Ionel Arsene: s-au solicitat Ministerului Sănătăţii peste 3000 de doze de vaccin Neamţ, Ionel Arsene: s-au solicitat Ministerului Sănătăţii peste 3000 de doze de vaccin
Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean (instituţie care are în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ) s-a implicat în fenomenul bolilor respiratorii care se... Neamţ, Ionel Arsene: s-au solicitat Ministerului Sănătăţii peste 3000 de doze de vaccin

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean (instituţie care are în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ) s-a implicat în fenomenul bolilor respiratorii care se manifestă în această perioadă în judeţ, într-un număr deosebit de mare.

De la începutul anului, în județul Neamț s-au înregistrat 30 de cazuri de gripă, 7.059 viroze și 1.622 pneumonii. Până în prezent, s-au vaccinat antigripal 34.606 de nemțeni, în cabinetele medicilor de familie rămânând deocamdată, doar 194 de doze.

Pentru protejarea populației, s-au solicitat Ministerului Sănătății, în regim de urgență, încă 3.058 de doze de vaccin. Vă asigur că întreprindem tot ce este necesar pentru limitarea îmbolnăvirilor”, a asigurat şeful CJ Neamţ.

Viaţa Nemţeană