Neamţ: Hectare întregi de vegetaţie, incendiate intenţionat sau din neglijenţă Neamţ: Hectare întregi de vegetaţie, incendiate intenţionat sau din neglijenţă
Joi după amiază, prin apel la 112 pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație... Neamţ: Hectare întregi de vegetaţie, incendiate intenţionat sau din neglijenţă
Joi după amiază, prin apel la 112 pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Țolici, comuna Petricani.
La locul indicat s-au deplasat voluntari din cadrul SVSU Petricani și un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 5 hectare.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise.
În acelaşi timp, prin apel la 112 pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Borlești.
La locul indicat s-au deplasat voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 6000 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul.
(Sursa: ISU Neamţ)

Viaţa Nemţeană