Neamţ: Consilierul Judeţean Cristian Ungurianu, încă un pic de haz. Să fie! Neamţ: Consilierul Judeţean Cristian Ungurianu, încă un pic de haz. Să fie!
Încet, dar sigur, consilierul judeţean Cristian Ungurianu, aflat un pic în opoziţie, intră în atenţia Consiliului dar şi a presei, prin intervenţiile sigure şi... Neamţ: Consilierul Judeţean Cristian Ungurianu, încă un pic de haz. Să fie!

Încet, dar sigur, consilierul judeţean Cristian Ungurianu, aflat un pic în opoziţie, intră în atenţia Consiliului dar şi a presei, prin intervenţiile sigure şi uneori pe lângă subiect. Vom fi foarte atenţi ce scriem pentru că pe o colegă de-a nostră a ameninţat că o dă în judecată dacă mai bate din tastatură ceva dspre intervenţiile sale regulate şi de multe ori haioase din plenul şedinţelor de Consiliu Judeţean.

De pildă, astăzi, Cristian Ungurianu, hotărât cum îl ştim, a solicitat aprobarea unui post de jurist la Spitalul Judeţean Neamţ. Tonul şi obiectul de cererii l-au făcut pe preşedintele Arsene, altfel nu prea glumeţ în şedinţe, să-l întrebe: „Aveţi pe cineva?”. Hazul sălii nu l-a intimidat pe consilier. El a cerut post la spital, şi gata, să fie amendament la proiectul în dezbatere. I s-a explicat, tot de către şeful CJ, că spitalul are jurist. „Atunci să se mai aprobe un post!”, a răspuns ferm consilierul. I s-a explicat din nou, de undeva din sală, că spitalul are trei posturi şi un singur jurist.

„Atunci, să se scoată la concurs!”. Răspuns: „S-a scos, dar nu s-a ocupat!”; „Să se mai scoată odată! Deci sunt posturi!”, insistă consilierul.

„La cine v-aţi gândit?”, întreabă din nou Arsene, spre hazul sălii.

Neculai Puşcaşu:  „Condiţia este să ştie carte!”

„Renunţăm la amendament cu condiţia ca luna aceasta să scoatem postul la concurs )nu se pun asemenea condiţii în Consiliul Judeţean şi nici nu se stabilesc în CJ astfel de reguli”. Nici cele privind afişajul anunţului de concurs, pentru care Ungureanu a insistat.

Adevărul este că modul în care s-a abordat acest subiect de către alesul în cauză,  te face să crezi că există vreun candidat interesat, cu nume, prenume şi facultate de drept. Şi un intermediar, consilier judeţean ales. Dar asta e doar o ipoteză.

Viaţa Nemţeană