Neamţ: Bărbatul găsit mort în casă, era poliţist Neamţ: Bărbatul găsit mort în casă, era poliţist
„Ani, mii de ore de patrulări împreună s-au încheiat cu un sinistru apel 112 ! Nimic nu e mai dureros în meseria asta decât... Neamţ: Bărbatul găsit mort în casă, era poliţist

„Ani, mii de ore de patrulări împreună s-au încheiat cu un sinistru apel 112 ! 😪Nimic nu e mai dureros în meseria asta decât să fii trimis să verifici de ce colegul tău nu mai răspunde la telefon și nu deschide ușa apartamentului unde locuiește!?!Drum lin către cer, Remus!”

Remus Vasile. Pentru cei mai mulţi, aşa s-a aflat identitatea bărbatului găsit mort în casă de pompieri. Mesajul a fost postat de Agentul principal şef Ioan Cănărău, vicepreşedinte al structurii asociative a poliţiştilor.

„Prin apel la 112, în jurul orei 08:55, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Roman. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.Cu ajutorul scării culisabile pompierii au pătruns pe un geam în interiorul apartamentului situat la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada AleeaTudor Vladimirescu. În interiorul apartamentului, militarii au găsit un bărbat de 46 de ani ce nu prezenta semne vitale”, relatează ISU Neamţ.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.