Neamţ: Arsene pleacă cu unanimitate pro Dragnea la Bucureşti. Şedinţă de Birou Permanent Judeţean Neamţ: Arsene pleacă cu unanimitate pro Dragnea la Bucureşti. Şedinţă de Birou Permanent Judeţean
Pesediştii nemţeni au avut astăzi o „şedinţă de îndată”, cum se spune în administraţie când caracterul ei devine urgent. Unanimitatea care a fost pentru... Neamţ: Arsene pleacă cu unanimitate pro Dragnea la Bucureşti. Şedinţă de Birou Permanent Judeţean

Pesediştii nemţeni au avut astăzi o „şedinţă de îndată”, cum se spune în administraţie când caracterul ei devine urgent. Unanimitatea care a fost pentru susţinerea lui Dragnea la şefia partidului ar trebui să pună capăt speculaţiilor cel puţin în Neamţ, potrivit cărora preşedintele organizaţiei judeţene Ionel Arsene ar decide singur cu cine merge organizaţia judeţeană. Oricum, unanimitatea e unanimitate iar absenţa unui singur vot negativ dat pe faţă, lămureşte, cel puţin pentru moment, situaţia în organizaţia PSD Neamţ. 

Ionel Arsene a publicat pe pagiina sa personală decizia Biroului Permanent Judeţean:

PSD Neamț, convocat în ședință a Biroului Permanent Județean, a hotărât în unanimitate să susțină în continuare actuala conducerea a partidului, pe președintele Liviu Dragnea și Guvernul PSD-ALDE. Acesta este mandatul ferm pe care organizația PSD Neamț îl acorda președintelui filialei, Ionel Arsene, pentru ședința CEX PSD de vineri.

PSD Neamț a avut o contribuție majoră la câștigarea alegerilor și nu dorește sub nicio formă ca guvernarea să fie pusă în pericol de disputele înterne și interesele unor colegi. Organizația Neamț condamnă modul în care semnatarii scrisorii au ales să-și exprime nemulțumirile și consideră că aceste probleme, dacă ele există cu adevărat, trebuie discutate și tranșate în interiorul partidului, de către forurile statutare ale acestuia.

Prin mandatul acordat președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, vrem să ne asigurăm că nu ne vom dezamăgi alegătorii care ne-au girat în 2016 cu încrederea lor și nu vom fi părtași la aruncarea României în haos, înainte de unul dintre cele mai importante momente politice și economice ale acestei legislaturi, după Anul Centenarului, deținerea de către România a Președinției Consiliului UE.

Să nu uităm, cu Liviu Dragnea la conducere, am obținut cele mai bune rezultate electorale și am dat României cea mai bună guvernare , cu rezultate care nu pot fi contestate de nimeni: toţi indicatorii arată o creştere economică sustenabilă, am înregistrat un nivel record al veniturilor statului și o îmbunătăţire a absorbţiei fondurilor europene. Am crescut salariile, pensiile, ajutoarele sociale şi subvenţiile pentru agricultori. A crescut numărul de noi firme înființate, iar cel de salariaţi este cel mai mare din ultimii 20 de ani. Prin efortul conjugat al membrilor Guvernului am reușit să avem cel mai redus nivel al şomajului și am frânat abuzurile unui sistem care a nenorocit mulți oameni.

Avem convingerea că decizia noastră este pentru binele partidului și al României!”.

Viaţa Nemţeană