Neamţ: al treilea accident rutier în ultimele 3 zile; victime la Bălţăteşti Neamţ: al treilea accident rutier în ultimele 3 zile; victime la Bălţăteşti
 În această dimineaţă, în jurul orei 08.47, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut în comuna Bălțătești. Este cel de al... Neamţ: al treilea accident rutier în ultimele 3 zile; victime la Bălţăteşti

 În această dimineaţă, în jurul orei 08.47, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut în comuna Bălțătești. Este cel de al treilea accident în această săptămână, după ce luni şi marţi alte două au avut loc la Girov, dintre care ultimul cu două victime încarcerate.

Astăzi, în urma accidentului rutier, produs între o autoutilitară și un autoturism,  alte două persoane au rămas încarcerate. 

Pompierii s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu Neamț. Cele două victime încarcerate, din autoturism au fost scoase de pompieri cu ajutorul echipamentelor speciale pentru descarcerare. Un bărbat de 30 de ani și o femeie de 70 de ani au fost preluate de două echipaje de  la SAJ. Pompierii au asigurat masuri PSI  și vor să la carosabilul.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.