Neamţ: a fost găsită una din cele 3 femei dispărute Neamţ: a fost găsită una din cele 3 femei dispărute
Polițiștii au depistat minora de 19 ani, din localitatea Săbăoani, care în seara de 26/27 iunie 2020, a părăsit în mod voluntar domiciliul și... Neamţ: a fost găsită una din cele 3 femei dispărute

Polițiștii au depistat minora de 19 ani, din localitatea Săbăoani, care în seara de 26/27 iunie 2020, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit, informează IPJ Neamţ.

Este una din cele trei femei date dispărute luni, de Poliţia Neamţ.

La data de 29 iunie a.c., în urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani în colaborare cu cei ai Poliţiei oraşului Ţăndărei, a fost depistată tânăra de 19 ani, pe raza localității Țăndărei din județul Ialomița, la locuința unui bărbat de 48 de ani.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, tânăra s-a aflat pe raza aceleiași localități și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, despre faptul că, în seara de 26/27 iunie 2020, fiica sa de 19 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

Citeşte şi:

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.