Neamţ: a fost găsit bărbatul de 80 de ani,  dispărut pe 9 noiembrie Neamţ: a fost găsit bărbatul de 80 de ani,  dispărut pe 9 noiembrie
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat, pe raza localităţii Hemeiuş, pe numitul TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, dispărut la data de... Neamţ: a fost găsit bărbatul de 80 de ani,  dispărut pe 9 noiembrie

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat, pe raza localităţii Hemeiuş, pe numitul TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, dispărut la data de 9 noiembrie 2019.

Acesta a fost dat dispărut de fiul său la două zile după ce nu mai venise pe acasă: „În fapt, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, la data de 11 noiembrie a.c., de către un bărbat, de 60 de ani, din Costișa, cu privire la faptul că tatăl său, TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, a plecat de la de la domiciliu, în data de 9 noiembrie a.c., și nu s-a mai întors„, informează un comunicat de presă al IPJ Neamţ.

Acesta a fost preluat de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Costişa şi condus la domiciliul său.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, pe perioada dispariţiei, bărbatul s-a aflat pe raza judeţului Bacău şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

 

 

Viaţa Nemţeană