Mugur Cozmanciuc(PNL): Ne vom implica și vom oferi ajutor și asistență pro bono în problema Cheile Bicazului! Mugur Cozmanciuc(PNL): Ne vom implica și vom oferi ajutor și asistență pro bono în problema Cheile Bicazului!
Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, cu precizarea că nu vra să transforme conflictul „Cheile Bicazului”... Mugur Cozmanciuc(PNL): Ne vom implica și vom oferi ajutor și asistență pro bono în problema Cheile Bicazului!

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, cu precizarea că nu vra să transforme conflictul „Cheile Bicazului” într-o „zonă a declaraţiilor politice”, că PNL oferă asistenţă juridică gratuită în procesul dintre Neamţ şi Harghita pe acest subiect:

 

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț:

Pe alocuri subiectul a fost tratat superficial și vreau să trag un semnal de alarmă ca să fie tratat corect. Trebuie să avem o abordare corectă, fundamentată. PNL Neamț se pune la dispoziție în toate formele corecte ca finalul să fie unul corect, pozitiv pentru județul Neamț. Nu vreau sa intru într-o zonă a declarațiilor politice – extreme, dar consider că acest teritoriu, această zonă, trebuie să fie în granițele naturale ale județului Neamț. Prefectura Neamț, Consiliul Județean Neamț, primăria Bicaz Chei trebuie să facă toate eforturile, diligențele necesare, ca această zonă să fie aici, unde a fost pentru întotdeuna. Dar acest subiect îl voi aborda și într-o conferință viitoare. Am avut o discuție cu domnul primar Oniga prin care i-am transmis că vrem să îi acordăm sprijin. Despre asta am vorbit și în ședința BPJ de aseară și ne-am gândit și la soluția acordării de asistență juridică fi pro bono. Totodată, noiu parlamentarii PNL de Neamț ne vom implica să ne oferim ajutorul, în limita mandatului și a legii. Toată lumea se poate implica, pentru ca această zonă, care a fost a județului Neamț, să rămână în județul Neamț.

Viaţa Nemţeană