Mugur Cozmanciuc: „Virusul este real! Prevenţia trebuie să fie o prioritate!” Mugur Cozmanciuc: „Virusul este real! Prevenţia trebuie să fie o prioritate!”
În contextul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, număr care a situat România pe locul 2 în Uniunea Europeană, deputatul PNL de Neamţ,... Mugur Cozmanciuc: „Virusul este real! Prevenţia trebuie să fie o prioritate!”

În contextul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, număr care a situat România pe locul 2 în Uniunea Europeană, deputatul PNL de Neamţ, Mugur Cozmanciuc, face apel către nemţeni la responsabilitate. Cu atât mai mult cu cât teoria conspiraţiei – virusul nu există, cifrele nu sunt adevărate, etc– este tot mai întâlnită şi acceptată pe reţelele de socializare, deputatul PNL se adresează nemţenilor:

Stimați nemțeni, fac un nou apel la responsabilitate și solidaritate. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 614 noi cazuri de îmbolnăvire, în România. Prevenția trebuie să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Din păcate, trebuie să fim conștienți că virusul este real!

De aceea trebuie să ne protejăm. Să purtăm mască, să respectăm distanțarea fizică și să ne spălăm des pe mâini!

Nu știm ce ne va rezerva această toamnă. Nu știm dacă va mai veni sau nu un al doilea val de îmbolnăviri. Însă știm că, în absența unui vaccin, trebuie să fim pregătiți pentru orice!

Și, aș mai completa eu, să avem credință, să ne rugăm la Dumnezeu să ne ofere extra protecție divină. Să avem multă sănătate!

Viaţa Nemţeană