Mugur Cozmanciuc (PNL): Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii! Mugur Cozmanciuc (PNL): Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii!
„Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii! Acest mesaj fals promovat de unii este parte a unei demagogii... Mugur Cozmanciuc (PNL): Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii!

„Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii! Acest mesaj fals promovat de unii este parte a unei demagogii care nu are legătură cu realitatea, iar aceste minciuni se vor demonta așa cum a fost demontată cea de aseară că președintele a purtat cască. Sunt doar acțiuni de manipulare și deturnare de la realitate”, a declarat frputatul PNL de Neamţ, Mugur Cozmanciuc, astăzi, într-o conferinţă de presă.

„Președintele Klaus Iohannis va continua drumul corect, ca împreună sa facem România Normală, ca țara noastră să fie respectată, așa cum trebuie, la nivel internațional. Iar Guvernul Orban va da dovadă de echilibru și va lucra pentru dezvoltare, inclusiv pentru dezvoltarea județului Neamț.

Așa cum ați văzut prin deciziile publicate în Monitorul Oficial au fost luate niște decizii într-o zonă a tot ceea ce a însemnat factor politic. Vă asigur că va fi transparență în acest proces. Am convingerea că premierul Orban și guvernul vor face o analiză corectă și nu vor fi făcute abuzuri”.

Viaţa Nemţeană