Mugur Cozmanciuc: Astăzi, de Înălţarea Sfintei Cruci, m-am rugat pentru noi, românii Mugur Cozmanciuc: Astăzi, de Înălţarea Sfintei Cruci, m-am rugat pentru noi, românii
Astăzi, de Sfânta Sărbătoare a Înălțării Sfintei Cruci, m-am rugat pentru noi românii, pentru viitorul nostru și al generațiilor ce vin. Pentru viitorul nostru... Mugur Cozmanciuc: Astăzi, de Înălţarea Sfintei Cruci, m-am rugat pentru noi, românii

Astăzi, de Sfânta Sărbătoare a Înălțării Sfintei Cruci, m-am rugat pentru noi românii, pentru viitorul nostru și al generațiilor ce vin. Pentru viitorul nostru aici, acasă. Ținutul nostru binecuvântat de Dumnezeu, cu oameni buni și cu o frumusețe aparte merită mai mult, merită o șansă la dezvoltare, la bunăstare, la mai bine. Să aveți acest gând viu, dragi nemțeni! Să credeți că se poate și la noi, la Neamț. Se poate, cu oameni muncitori, cu oameni cu frică de Dumnezeu, care iubesc aceste meleaguri, a declarat deputatul PNL de Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Mulțumesc tuturor celor care, ieri, în ziua sărbătorii Sfântului Sfințit Mucenic Corneliu, mi-au transmis urările lor de bine.

Gândul meu bun și apropierea sufletească se îndreaptă și către cei ce privesc cu inima, deasupra conjuncturilor de moment ce viața ni le pune în față și care aleg ori dăruiesc simpatiile, prieteniile ce nu vor fi umbrite de vremuri.

Avem nevoie de înțelepciune și putere pentru pentru a face alegerile corecte.

Dumnezeu să ne apere și să ne binecuvânteze pe toți!

“Mântuiește, Doamne, poporul Tău și binecuvintează moștenirea Ta; biruință binecredincioșilor creștini asupra celui potrivnic dăruiește și cu Crucea Ta păzește poporul Tău.”

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.