Mircea Diaconu, UN OM de nota 10 la Piatra Neamţ Mircea Diaconu, UN OM de nota 10 la Piatra Neamţ
Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi Pro România şi Alianţa UN OM în cursa pentru Palatul Cotroceni, a ales ca loc de întâlnire... Mircea Diaconu, UN OM de nota 10 la Piatra Neamţ

Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi Pro România şi Alianţa UN OM în cursa pentru Palatul Cotroceni, a ales ca loc de întâlnire cu pietrenii, Parcul Tineretului, în apropierea Teatrului Tineretului.

Cu un capital de simpatie asigurat de deceniile din care românii l-au îndrăgit şi îl îndrăgesc ca actor, candidatul Mircea Diaconu a dorit un dialog liber cu publicul şi mai puţin cu activele celor două partide, reprezentate de preşedinţii Ion Asaftei (ALDE) şi Liviu Harbuz (Pro România).

Candidatul ALDE-Pro România a venit la Piatra Neamţ cu o maşină full românească, un ARO la care nu vrea să renunţe nici dacă va ajunge preşedintele României: „Vin direct de la Bucureşti, mă duc la Braşov apoi trec munţii şi mă duc la mine Câmpulung. Să nu creadă cineva că o fac pe săracul, că n-am bani (…) ARO este o formă de protest împotriva distrugerii brandului românesc recunoscut pe piaţa internaţională”. 

Diaconu a spus că nu se uită la sondaje, care sunt în continuă mişcare şi că va face campanie aşa cum şi-a propus încă de la bun început.

Răspunzând unor întrebări…

„Sunt diferit pentru că nu am decât două nume când toţi ceilalţi au trei şi mai sunt şi româneşti!”; „Traficul de persoane, dacă nu rezolvăm toţi, nu există nici o soluţie pentru noi. S-a ajuns în punctul în care doar CSAT mai poate rezolva aceste probleme, inclusiv tăierea pădurilor”; „Moldova nu e numai izolată, se întâmplă un lucru foarte urât. Trebuie să investeşti, să dirijezi… în clipa când faci diferenţe între regiuni este foarte grav. Acestea sunt chestiuni de guvernare, e adevărat, nu sunt chestiuni de preşedinte, dar, privirea generală este în statutul unui preşedinte”.

Astăzi, a sosit în Piatra- Neamt, cu adevarat UN OM , a sosit domnul Mircea Diaconu, un om care niciodata nu se va dezice de ceea ce promite, un bun gospodar, un om de nota zece. Pentru ca tot e pe buletinul de vot pe pozitia 10, este,  într-adevăr un om de nota zece care își merita pe deplin locul pe scaunul de la Cotroceni”, a spus preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei.

foto: vestea.net

Viaţa Nemţeană