Ministrul Transporturilor vine la Neamţ pe drumul pe care vrea să-l modernizeze: Piatra Neamţ-Bacău Ministrul Transporturilor vine la Neamţ pe drumul pe care vrea să-l modernizeze: Piatra Neamţ-Bacău
Răzvan Cuc, fost şi actual ministru al Transporturilor este astăzi în Neamţ, pentru efectuarea unei inspecții pe drumul Bicaz – Poiana Largului, după care... Ministrul Transporturilor vine la Neamţ pe drumul pe care vrea să-l modernizeze: Piatra Neamţ-Bacău

Răzvan Cuc, fost şi actual ministru al Transporturilor este astăzi în Neamţ, pentru efectuarea unei inspecții pe drumul Bicaz – Poiana Largului, după care va urma o inspecție pe drumul Piatra Neamț – Bacău, informează Consiliul Judeţean Neamţ.

Răzvan Cuc a fost susţinut de organizaţia PSD Neamţ, al cărei nou membru este, pentru funcţia de la Transporturi şi se întoarce la Neamţ pentru un proiect ambiţios- modernizarea drumului Piatra Neamţ-Bacău.

Prin amendamentul formulat de parlamentarii PSD la bugetul de stat pe anul 2019 și care a fost adoptat, se va avea în vedere bugetarea pe parcursul anului 2019 a fazei de proiectare, pentru inițierea procedurii de licitație în vederea atribuirii contractului de elaborare a Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru drumul expres Piatra-Neamț-Bacău, totalizând 61 de km. CNAIR SA va demara chiar în acest an procesul de elaborare a documentației tehnice, faza Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic.

„Avem, în sfârșit, ocazia să scoatem județul Neamț din izolare, să-l conectam la centrele economice din țară, să stimulăm dezvoltarea economică a zonei noastre și să recuperăm decalajele față de celelalte regiuni ale României! Le-am promis locuitorilor de pe Valea Muntelui că în acest mandat voi obține finanțare pentru reabilitarea drumului național 15 Bicaz-Poiana Largului și am reușit să îmi îndeplinesc și această grea promisiune! Tot în bugetul de stat pe anul acesta este prinsă și reabilitarea acestui drum, atât de dorit de nemțenii din zonă și de cei care ne vizitează județul! Acesta vine în completarea drumului național Piatra-Neamț-Bicaz, ce va fi total reabilitat în acest an, așa încât șoferii să aibă la dispoziție un drum sigur și modern ce leagă municipiul reședință de această zonă a Neamțului”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.

Viaţa Nemţeană