MIKI & Band , vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur! MIKI & Band , vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur!
Cântăreață şi vedetă de televiziune, jurat în cadrul competiției muzicale „Karaoke star” la Nașul TV, o voce excepţională! MIKI & Band va concerta, vineri, 19 iulie, pe terasa... MIKI & Band , vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur!

Cântăreață şi vedetă de televiziune, jurat în cadrul competiției muzicale „Karaoke star” la Nașul TV, o voce excepţională!

MIKI & Band va concerta, vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur!

0735.145.526

MIKI & Band: 
O ştim cu totii ca fiind o voce de exceptie, o femeie frumoasă şi carismatică! 
De la proiectul K-pital, Miki s-a reinventat continuu, căutând sa ofere publicului toata căldura sa sufleteasca, energia si pofta de viata care o caracterizează. 
Aveţi acum ocazia să va distraţi, vineri seara, într-un show incendiar împreuna cu Miki, alături de colegii ei de scenă, o trupă de instrumentişti de mare clasă.

VINERI, 19 IULIE, de la ORA 18,00! Restaurantul Cocoşul de Aur pregăteşte un meniu pe măsura evenimentului! Rezervări: 0735.145.526

Miki (pe numele real Mihaela Rodica Marinache) s-a născut pe data de 4 iunie 1973, într-un sat de lângă Focșani, Vrancea unde și-a petrecut copilăria, în casa bunicilor materni. Pasiunea pentru muzică a făcut ca talentul ei să fie descoperit încă din copilărie, la vârsta de 5 ani viitoarea vedetă fredonând deja cântece populare, devenind astfel „starul” serbărilor de la grădiniță și școală. În 1983, după ce mama ei s-a recăsătorit, s-a mutat la București alături de părinți. A cântat timp de trei ani in corul de copii de la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei (astăzi Palatul Național al Copiilor) și, în anul 1988, s-a înscris la Școala Populară de Artă unde a avut-o profesoară pe regretata Mihaela Runceanu.
În perioada 2005 – 2008 a frecventat cursurile și a absolvit Facultatea de Muzică, specializarea Pedagogie Muzicală din cadrul Universitatății Spiru Haret.

 

Viaţa Nemţeană