MIKI & Band , vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur! MIKI & Band , vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur!
Cântăreață şi vedetă de televiziune, jurat în cadrul competiției muzicale „Karaoke star” la Nașul TV, o voce excepţională! MIKI & Band va concerta, vineri, 19 iulie, pe terasa... MIKI & Band , vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur!

Cântăreață şi vedetă de televiziune, jurat în cadrul competiției muzicale „Karaoke star” la Nașul TV, o voce excepţională!

MIKI & Band va concerta, vineri, 19 iulie, pe terasa UNIC, la Cocoşul de Aur!

0735.145.526

MIKI & Band: 
O ştim cu totii ca fiind o voce de exceptie, o femeie frumoasă şi carismatică! 
De la proiectul K-pital, Miki s-a reinventat continuu, căutând sa ofere publicului toata căldura sa sufleteasca, energia si pofta de viata care o caracterizează. 
Aveţi acum ocazia să va distraţi, vineri seara, într-un show incendiar împreuna cu Miki, alături de colegii ei de scenă, o trupă de instrumentişti de mare clasă.

VINERI, 19 IULIE, de la ORA 18,00! Restaurantul Cocoşul de Aur pregăteşte un meniu pe măsura evenimentului! Rezervări: 0735.145.526

Miki (pe numele real Mihaela Rodica Marinache) s-a născut pe data de 4 iunie 1973, într-un sat de lângă Focșani, Vrancea unde și-a petrecut copilăria, în casa bunicilor materni. Pasiunea pentru muzică a făcut ca talentul ei să fie descoperit încă din copilărie, la vârsta de 5 ani viitoarea vedetă fredonând deja cântece populare, devenind astfel „starul” serbărilor de la grădiniță și școală. În 1983, după ce mama ei s-a recăsătorit, s-a mutat la București alături de părinți. A cântat timp de trei ani in corul de copii de la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei (astăzi Palatul Național al Copiilor) și, în anul 1988, s-a înscris la Școala Populară de Artă unde a avut-o profesoară pe regretata Mihaela Runceanu.
În perioada 2005 – 2008 a frecventat cursurile și a absolvit Facultatea de Muzică, specializarea Pedagogie Muzicală din cadrul Universitatății Spiru Haret.

 

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.