Primim la redacţie, de la servicul PR al cîntăreţului Mihai Trăistariu, un comunicat prin care sîntem informaţi că se caută voci pentru LIGA CAMPIONILOR...

Primim la redacţie, de la servicul PR al cîntăreţului Mihai Trăistariu, un comunicat prin care sîntem informaţi că se caută voci pentru LIGA CAMPIONILOR în muzică. “Mihai Traistariu si-a propus, de ceva timp, să sprijine talentul şi competiţiile muzicale, organizînd, în fiecare an, un concurs de anvergură, intitulat sugestiv – LIGA CAMPIONILOR ÎN MUZICĂ. Competiţia a ajuns deja la a IV-a ediţie şi va avea loc anul acesta la Piatra Neamţ. Concurenţii, care trebuie să aibă de la 4 ani în sus, vor avea de interpretat 3 melodii în marea bătălie de pe 1-4 august.Pînă atunci, orice cetăţean de pe PLANETĂ se poate înscrie, urmînd paşii de pe site-ul oficial : www.ligacampionilor.com

Concursul se desfăşoară pe 5 etape, exact ca în competiţiile sportive : preliminarii, optimi de finală, sferturi de finală, semifinala şi finala.

Anul acesta, ca noutate, Mihai Trăistariu vrea să foloseasca vizionările şi Like-urile de pe Youtube – drept selecţie pentru etapa preliminară.

În acest sens, orice concurent va trimite un link de pe youtube sau o piesă cu vocea sa. Melodia va aduna, astfel, timp de 3 luni, vizionări si Like-uri de la ascultătorii de muzică de pretutindeni sau chiar de la fanii sau prietenii concurentului …

La finalul celor 3 luni, primii 80 de concurenţi din clasament  vor merge mai departe, ajungînd în semifinala, unde vor fi audiaţi LIVE de un juriu profesionist, care va da notele la vedere şi care va da explicaţii fiecărui concurent în parte.

Semifinala va avea loc în mai multe oraşe : Constanţa, Bucureşti, Piatra Neamţ, Iaşi, Braşov, Cluj Napoca, Oradea, Petroşani, Craiova etc … concurenţii fiind, astfel, scutiţi de cheltuielile cu deplasările prin ţară.

În finală, care va avea loc în perioada 1-4 august, vor intra 24 de concurenţi din Romania şi maximum 10 din străinatate.

Marea bătălie finală va avea loc la Piatra Neamţ, unde, ca şi anul trecut, cu sprijinul Primăriei, concurenţii au avut parte de excursii în fiecare zi, de distracţie şi voie bună.

Juriul va fi format din muzicieni, specialişti în domeniu, oameni de artă şi susţinători ai talentului de orice fel.

Premiul cel mare va fi un videoclip în valoare de 5.000 de euro iar premiile I vor fi melodii în primă audiţie făcute cadou concurenţilor din partea unor compozitori.

Vor exista o sumedenie de alte premii în bani şi o multime de alte surprize : de la recitaluri de excepţie, pînă la invitaţi de seamă care vor oferi şi ei, ca bonus, diverse distincţii, diplome.

Concursul va fi împărţit în 2 grupe de vîrstă : Juniori ( 4 – 16 ani ) şi Seniori ( de la 16 ani in sus ). Nu exista limită de vîrstă pentru cei mai mari de 16 ani, astfel încît aşteptăm, cu drag, şi concurenţi de … 80 de ani !

Succes tuturor !

Viaţa Nemţeană