Mesaj clar de dreapta a preşedintelui PMP Neamţ. Cele peste 5% din voturile lui Paleologu, îndreptate către Iohannis Mesaj clar de dreapta a preşedintelui PMP Neamţ. Cele peste 5% din voturile lui Paleologu, îndreptate către Iohannis
Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu, şi-a asumat linia partidului trasată la centru, şi a anunţat public, pe pagina sa socializare, sprijinul pentru Klaus Iohannis.... Mesaj clar de dreapta a preşedintelui PMP Neamţ. Cele peste 5% din voturile lui Paleologu, îndreptate către Iohannis

Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu, şi-a asumat linia partidului trasată la centru, şi a anunţat public, pe pagina sa socializare, sprijinul pentru Klaus Iohannis. PNL face majoritate cu PMP în Consiliul Local Piatra Neamţ.

Nu boicotam, nu stăm acasă, noi votăm împotriva PSD!
Votul este un drept fundamental al nostru, al fiecăruia, și trebuie exercitat.
Știu sigur că votantul PMP este unul inteligent, un votant responsabil, un votant 100% de dreapta. De aceea cred, că este important ca în acest tur doi, al alegerilor prezidențiale, să ne îndreptăm susținerea către actualul președinte, Klaus Iohanis.
PMP și PNL au semnat la nivel național, un acord de colaborare politică, prin care Guvernul Orban se angajează să pună în aplicare proiectele importante ale Mișcării Populare.
Pmp-isti, nu uitați! Suntem mulți, dar deștepți!
 ,
a postat Gavrilescu. 

Viaţa Nemţeană