Maşină răsturnată la Dochia. Doi tineri de nici 20 de ani, victime ale accidentului Maşină răsturnată la Dochia. Doi tineri de nici 20 de ani, victime ale accidentului
La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Piatra-Neamț au intervenit la un accident rutier soldat cu victime, produs la Dochia. Din... Maşină răsturnată la Dochia. Doi tineri de nici 20 de ani, victime ale accidentului

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Piatra-Neamț au intervenit la un accident rutier soldat cu victime, produs la Dochia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un tânăr de 19 ani, din Piatra-Neamț,  a condus un autoturism pe DJ 157, pe raza localității Dochia și a  pierdut controlul volanului , părăsind partea carosabilă, după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei  tinere de 18 ani și a unui tânăr de 19 ani, ambii din Mărgineni, pasageri, care au fost transportați la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Sursa: IPJ Neamţ)

Viaţa Nemţeană