Marea Sărbătoare semicentenară a UNICULUI Marea Sărbătoare semicentenară a UNICULUI
UNIC, FENOMENUL CARE NU SE POATE VINDE! Vineri, 8 septembrie, începând de la orele 14,00, pe terasa Restaurantului UNIC se vor marca 50 de... Marea Sărbătoare semicentenară a UNICULUI

UNIC, FENOMENUL CARE NU SE POATE VINDE!

Vineri, 8 septembrie, începând de la orele 14,00, pe terasa Restaurantului UNIC se vor marca 50 de ani de existenţă a Complexului Comercial Unic. Sărbătoare de suflet pentru Vasile Ouatu şi pentru  generaţii de salariaţi care au trecut prin lungul şir de schimbări de la începuturile timide ale modernizării comerţului socialist, până la complexitatea celui actual.

O sărbătoare la care participă cei care au dus Unicul pe umerii lor, dar şi invitaţi din Basarabia, oficialităţi locale şi judeţene.

Vasile Ouatu. Crezul meu

După 68 de ani de viaţă şi 45 de comerţ, nu am nici o emoţie să afirm că tot ce am realizat s-a bazat pe trei direcţii de credinţă: în Dumnezeu, în familie şi valori. Ambiţia de a reuşi, de a construi ceea ce alţii nu îndrăzneau, a devenit, cu trecerea anilor, o linie de forţă călăuzitoare.

În tot ce am făcut de-a lungul vieţii şi carierei, am lucrat cu oameni, m-am bazat pe oameni, chiar dacă, uneori, am greşit sau am fost înşelat. Important e ca atunci când faci un bilanţ să poţi împărţi mândria, succesul, cu toţi colaboratorii, cunoscuţii, prietenii, familia şi, mai ales cu publicul, fie ei cumpărători sau spectatori, public care reţine că ai marcat viaţa comunităţii. Într-o zi, vine pentru fiecare momentul retragerii din viaţa publică. Şi te gândeşti cine duce steagul mai departe. Dacă în privinţa Centrului Comercial UNIC sunt liniştit, nu-mi pot ascunde tristeţea legată de prăbuşirea voleiullui feminin.
Despre fenomenul UNIC în ansamblul său, rămâne, însă, în sarcina istoriei să decidă cât a contat pentru Piatra Neamţ. Am convingerea că mărturiile contemporanilor vor fi luate în seamă.

 

 

Viaţa Nemţeană