Îndrăgitul actor Vasile Muraru sărbătoreşte Marea Unire în comuna sa natală, Girov. Aflat în plină organizare, spectacolul se vrea un omagiu la care să...

Îndrăgitul actor Vasile Muraru sărbătoreşte Marea Unire în comuna sa natală, Girov. Aflat în plină organizare, spectacolul se vrea un omagiu la care să participe preoţi, profesori, oficialităţi, şi, mai ales, cetăţenii comunei Girov.

Cu această ocazie, administraţia locală a pregătit 13 raniţe cu 13 bastoane autentice de mareşal pentru tot atîţia veterani de război. Este invitat ansamblul care personifică marii domnitorii ai României la parada de la Piatra Neamţ, alcătuit din membri ai Clubului Ecvestru Piatra Neamţ, condus de Costache Lupu şi actorii ai trupei „Teatrul Vostru”.

„Pe 1 decembrie vom fi şi la Girov, unde Vasile Muraru organizează o mare acţiune şi am fost solicitaţi să fim şi noi prezenţi cu personajele istorice pentru a prezenta locuitorilor acest spectacol. Vom face urături şi fermierilor din zonă, Cupa fermierului este susţinută de asociaţiile agricole din comunele Girov şi Ştefan cel Mare. Ne gîndim să-i răsplătim pentru eforturile depuse pentru susţinerea acestor evenimente”, a spus Costache Lupu.

Viaţa Nemţeană