Mână criminală, cauza probabilă a incendiului de la Moldoveni! Mână criminală, cauza probabilă a incendiului de la Moldoveni!
Potrivit ultimelor informaţii de la ISU Neamţ, urmare incendiu comuna Moldoveni (http://www.viatanemteana.info/moldoveni-adapost-de-animale-in-flacari/): Incendiu lichidat, au ars la o casa P+1 in constructie acoperisul cu... Mână criminală, cauza probabilă a incendiului de la Moldoveni!

Potrivit ultimelor informaţii de la ISU Neamţ, urmare incendiu comuna Moldoveni (http://www.viatanemteana.info/moldoveni-adapost-de-animale-in-flacari/):

Incendiu lichidat, au ars la o casa P+1 in constructie acoperisul cu structura din lemn, astereala din lemn si invelitoare din tabla  pe o suprafata de 60 mp, elemente de tamplarie din PVC depozitate in casa, 2 mc polistiren depozitat in casa, adapost animale cu pod pe structura metalica si elemente de compartimentare din lemn de aprox 60 și aprox 5 tone furaje. Cauza probabila – folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Viaţa Nemţeană